Sykkelvogner

Enten du velger vår basisvogn Kid Rover Twin eller den avanserte Kid Racer Twin, er du garantert at barna blir tatt godt vare på. I Kid Rover Twin får du viktige funksjoner, slik som fjæring, polstrede seter og løpehjul til en god pris. Tar du sikte på å bruke vognen mer, setter pris på et elegant design og ønsker den beste støtdempingen, seter som er vinklet for å gi barna en god sovestilling, er Kid Racer Twin vognen. Da har du i tillegg også muligheten til å sette på løpesett eller skisett, for en helårs multisportsvogn.

Teknologien i vognene

Du kan velge mellom to svært forskjellige Thor Hushov-vogner. TH Kid Rover Twin er satt sammen med alle de viktigste funksjonene i en svært prisgunstig pakke. På Kid Racer Twin har vi benyttet avansert teknologi for å optimalisere egenskapene, med standardutstyr som hvileseter, avansert støtdemping, patentert foldemekanisme og et lekkert design som tar brukergleden til et nytt nivå.

Begge våre vogner er konstruert med hjuloppheng som effektivt håndterer humper og hull i veien. TH Kid Rover Twin (helsvart) har en stiv bakaksling med torsjonsfjæring, som går langt utenpå alt annet i denne prisklassen. På Kid Racer Twin (hvit ramme) finner du uavhengig hjuloppheng, svært lang fjæringsvei og effektive støtdempere basert på PU-teknologi. Det betyr at hjulopphenget først tar imot støtet, før det pent og rolig demper returbevegelsen. I praksis betyr det både fantastisk komfort og større stabilitet enn det lar seg gjøre med bare fjæring.

Kid Rover Twin (svart stoff) er utstyrt med formsydde, godt polstrede seter, gode sikkerhetsseler med polstring inn mot halsen og med muligheter for justering av setevinkelen. Kid Racer Twin (orange seter) leveres med hvile-/soveseter polstret med EVA-skum og sikkerhetsseler av samme type som du finner i biler. Sitteputen er nedsenket, slik at barna ikke glir fremover, og ryggen er lagt bakover i en vinkel på 59 grader, slik at barna har det godt også når de sover.
Kid Rover Twin legger du sammen ved å løse opp to låser på tverrstaget i toppen av vognen. Når det er gjort, legges bakkant av rammen og toppen/fronten ned på bunnrammen – altså som på mange andre kvalitetsvogner. Kid Racer Twin (orange seter) har en patentert foldemekanisme. Mekanismen låses opp ved å rotere to brytere inne i vognen. Deretter trekkes rygg og bunn mot midten av vognen og sideveggene føres mot hverandre. Hele operasjonen tar 10 sekunder.

Både Kid Racer Twin og TH Kid Rover Twin krymper til en praktisk størrelse når de er slått sammen. På Kid Racer Twin slår du sammen sideveggene. På den måten går den stående inn bak seteryggen på en familiestasjonsvogn eller SUV, med god plass til annen bagasje.