Nettbutikk - finn din favoritt-sykkelvogn og utstyr

I nettbutikken kan du velge mellom Thor Hushovds sykkelvogner, både i grunnutvagen og i forskjellige utstyrspakker. Ta også en titt på utstyrsseksjonen. Der finner du et utvalg av ekstrautstyr og Webers  barnesete, som er tilpasset barn under 8-9 måneder. I tillegg har vi plukket ut et utvalg av gjennomgående akslinger, for sykler som har behov for dette

Sykkelvogner

Enten du velger vår basisvogn Kid Racer Twin eller den avanserte Kid Racer Twin, er du garantert at barna blir tatt godt vare på. I Kid Rover Twin får du viktige funksjoner, slik som fjæring, polstrede seter og løpehjul til en god pris. Tar du sikte på å bruke vognen mer, setter pris på et elegant design og ønsker den beste støtdempingen, seter som er vinklet for å gi barna en god sovestilling, er Kid Racer Twin vognen. Da har du i tillegg også muligheten til å sette på løpesett eller skisett, for en helårs multisportsvogn.

Pakkeløsninger

Tilbehør til sykkelvogn

Få mest mulig nytte ut av din Thor Hushovd sykkelvogn. Med et Weber barnesete kan også barn under 8-10 måneder blir med på turen, og ved å bytte til en av våre gjennomgående akslinger får du montert vognen på en sykkel som er utstyrt med bakhjul for slike.