Previous
Next

Spar 3.000 på Kid Racer Twin + pulksett

 • For de flotte skiturene
 • For den aktive sommerferien
 • For sykkelturer
 • For fotturer i marka
 • For barnehagerundene
 • For lange dager ute
 • Husk at Kid Racer Twin er utstyrt med individuelt hjuloppheng og støtdempere som fungerer like bra, enten dere sykler, eller går på ski! Løpesett (ekstrautstyr) gjør vognen perfekt til trening, turer i marka eller som et tilfluktssted for den lille på lange dager ute.

  Liggeseter med luksuriøs polstring

  Barna sovner fort når de er på tur i Kid Racer Twin. Derfor har vi stilt inn setene i en permanent tilbakelent hvilestilling:

  • Setene er forhåndsinnstilt til hvile-/sovestilling på 59 grader.
  • Generøs og praktisk polstring.
  • Setebelter av samme, sikre, type som du finner i biler.
  Start video

  Video: Se hvor enkel den er i bruk!

  Sammenslått passer den gjennom alle dører – trill vognen inn i boden eller få plass til både bilen og vognen i garasjen. På den måten forebygger du fuktighet og råte der hvor barna dine tilbringer så mye tid.

  Prisgunstig multisportsvogn til barnehagen og høstturer

  Den nye  TH Kid Rover Twin er et rimelig alternativ for familien som behøver en god vogn til sykkelturer, løping og lange dager i marka eller fornøyelsesparker. Til tross for den lave prisen, kommer vognen komplett med mye viktig utstyr:

  • Stort løpehjul
  • Smidige trillehjul
  • Sykkelsett
  • Torsjonsfjæring på bakakselen
  • Komfortseter med god polstring

  Kid Racer Twin er laget for å ta liten plass

  Thor Hushovd sørget for å lage Kid Racer Twin slik at den slår seg sammen sideveis:

  •  Perfekt på familieturen: Når du har tatt av hjulene, går vognen stående inn i bagasjerommet på en vanlig familiestasjonsvogn eller SUV. Slik opptar den minimalt med plass.

  • Smale dører er ikke noe problem for Kid Racer Twin. Hvis du lar hjulene stå på, kan du enkelt trille vognen inn i leiligheten, boden eller garasjen for natten. På den måten unngår du fuktighet og mugg, noe som betyr hyggeligere og sunnere omgivelser for barna.

  • En vogn til alt: Med Kid Racer Twin slipper du å kjøpe egen pulk eller joggevogn. Skal dere på sykkeltur, bruker du bare den sykkelen dere har!

  Bred og stabil på veien - smal når den skal lagres eller fraktes

  Kid Racer Twin er antakelig markedets bredeste og mest stabile vogn. Likevel tar det bare et par håndgrep for å slå den sammen til halv bredde. Tar du i tillegg av hjulene, går bredden ned til sylslanke 32 centimeter. Du får den inn på tvers bak baksetet i en normalt stor familiestasjonsvogn eller SUV, med god plass til annet turutstyr.

  Barna har det godt på tur med Kid Racer Twin

  Barna sitter komfortabelt og trygt

  Her er det like godt å ta ettermiddagsluren som å sitte og se på verden.​ Støtdemperne sørger for komforten, og barna sitter godt tilbakelent slik at hodet ikke faller fremover selv om de sovner.

  Enkel å slå sammen

  Det tar ikke mer enn 10 sekunder fra fullt oppslått til halv størrelse - noe som gjør at den passer enkelt inn i bagasjerommet på de fleste biler.

  Sykkelvogn, løpevogn, pulk

  Vi vet at familien ønsker å leve en sunn og aktiv livsstil, både for barnas og de voksnes skyld. Derfor er Kid Racer Twin tilpasset utstyr for både sykling, løping og skiturer. Med en eneste vogn er dere klare for spennende turer hele året. Dessuten går runden til barnehagen som en lek når dere bruker Kid Racer Twin med løpesettet!

  SPAR 500: Kid Racer Twin + løpesett:

  10.980,-

  Vi anbefaler løpesettet for markaturer og når dere skal tilbringe dagen i dyreparken eller en fornøyelsespark!

  «Vår største lidenskap i år har definitivt vært sykling. Da vi flyttet inn i det nye huset vårt i fjor høst var babyene for små, og deretter kom vinteren, så det var ikke før i vår at vi begynte å utforske det nye området vårt på sykkel.

  Nå har sykling blitt en hverdagsting for oss, og vi bruker knapt bil, noe jeg er veldig stolt av.

  Sykling gir oss muligheten til å gjøre noe sammen i den friske luften som en familie, samtidig som det er gratis og morsom … og når vi har en haug med smårollinger, er disse to ordene MORO og GRATIS ganske viktige (alle som har samme oppfatning?!??)

  Dessuten har vi spart mye penger på bompenger i år, noe som er enda mer motiverende for meg. Jeg er glad vi bor i et område der det er trygt å sykle. Faktisk tar norske myndigheter sykling på alvor og har utviklet en offisiell sykkelstrategi, der de viktigste målene er å øke sykling i norske byer. Statens Vegvesen har fått ansvaret for å fremme sykling i byer og for å øke den generelle kunnskapen om hvordan man kan tilrettelegge for sykling som et effektivt og helsebringende transportmiddel. Jeg synes dette er helt fantastisk!»

  Judit Agota Minda, mor til trillinger

  Thor Hushovds Kid Racer Twin

  Familiens favorittvogn!

  Nett, i bil

  Vognen er bygget med et naturlig veltebur rundt barna, noe som gir en god trygghet. Vogna har også 5-punkts bilbelter, som er justerbare både for høyde og tilpasning til barna. Vognens bredde og et lavt tyngdepunkt gjør at den ligger stabilt på veien, mens støtdemperne og det avanserte hjulopphenget sørger for å holde hjulene/skiene trygt på bakken, også over hull og humper. Det er også rikelig med reflekser rundt hele vognen, slik at den er godt synlig i mørket.

  Vognen har polstrede seter og ekstra bredde til albuene. Setene er godt tilbakelente og sørger for en fin sovestilling. På grunn av at vognen har uavhengig hjuloppheng, vil vognen ligge klistret på veien. Støtdemperne tilpasser seg også til barnas vekt, og vogna har godt utsyn, både fremover og til siden. 

  Du finner også Praktiske oppbevaringslommer for drikkeflasker og lignende.

  Nett, slaa sammen

  Thor Hushovds Kid Racer Twin

  Noen ganger sover også små helter middagslur

  Nett, gutta

  Noen ganger sover til og med små helter bra. Alt som trengs er en mor som jobber hardt og svetter litt for at de skal sove godt, i tillegg til den mest komfortable sykkelvognen. En oppskrift med to enkle ingredienser.

  Jeg hadde en fantastisk morgen med Filip og Henrik. To uker inn i årets sommerferie med fire barn krevde endring av rutiner og litt avstand fra hverandre. Jeg pakket en ryggsekk og rett etter frokost dro jeg ut med de små gutta mine. Vi syklet til guttenes favorittlekeplass, deretter til Nordbytjernet for en piknik, vi matet svanene med brødrester og etter lunsj overrasket Filip meg med fotballferdighetene. Etter hele løpingen var mine to slitne og glade småkarer klare for en lur som de tok i sin nye Thor Hushovd Kid Racer Twin sykkelvogn.

   

  Dagtid har vært ganske problematisk i det siste både for Filip og Henrik og resultert i mye mas på ettermiddagen. For å unngå at guttene vekket søsteren sin (som vanlig…) for noen dager siden endte jeg med å ta dem med på sykkeltur, og de sov i nesten to timer uten å lage en eneste lyd. Og det er slik vi har rullet siden. Jeg bare elsker denne nye måten, som ikke bare fører til mindre mas på ettermiddagene og til at guttene får seg en ordentlig blund, men som også har gitt meg muligheten til å trene litt, noe jeg ikke har klart å finne mye tid for nå som babyene er hjemme 24/7.

  Judit Agota Minda, mor til trillinger

  Nett, sover, hoy
  Vognen er utrolig lekker, med fine designlinjer sammenlignet med andre vogner. Den er meget praktisk og lett å pakke ned og opp, men det viktigste er sittekomforten. Ungene ser ut til å stortrives i de godt polstrede setene. Og turen er en drøm med god, uavhengig fjæring. Ingen andre vogner jeg har vært borti, har vært i nærheten av å kunne gi den samme komfortopplevelsen som ungene har i en TH Kid Racer.
  Leif Kristian Haugen
  Thor Hushovd-vognen er akkurat det vi ønsket oss. Vi tar med oss barna på 2 år og 5 år ut på tur i marka, rundt i nærområdet og på bytur i Oslo. Vognen har et vakkert design, fine farger, er stabil og lett både for mor og far som trekker vogna. Barna har god plass og elsker å være med på tur! Vi kan på det sterkeste anbefale vognen til andre småbarnsforeldre!
  Cecilie Gleditch og André Jonassen
  Dette kommer til å revolusjonere mammalivet når Louie kan sitte helt selv og vokser inn i hjelmen! Jeg blir plutselig mobil, og kan være litt impulsiv igjen!
  Helene Olafsen

  Vi har sykkelvogner på lager for hurtig levering uten tillegg i prisen. Du kan også handle hos alle XXLs butikker, både i Norge og utlandet, Sykkelsport i Arendal, Kristiansands Sykkelsenter, Spinn i Sandnes, BOA Sykler i Bergen og Hank Sport i Trondheim. Husk at våre forhandlere er dyktige fagfolk som kjenner produktene og sørger for at du blir fornøyd!

  Sikkerhet & komfort

  • Solid bur i aluminium.
  • Sikkerhetsseler av bil-type fra Holmbergs.
  • Mekanisk opererte skivebremser som parkeringsbrems.
  • Godkjente reflekser foran og bak.
  • Refleksmateriale i stort felt bak, samt i kanting og detaljer.
  • Sikkerhetsflagg.
  • Dobbel bunn beskytter mot steiner underfra.
  • Innsekts- og sikkerhetsnett av glassfiber i front.
  • Semi-stive vognsider av EVA-skum.
  • Selv-låsende konstruksjon, som spenner seg opp under belastning – for eksempel når barna sitter i vognen.
  • Kvalitetsvinduer i miljøriktig PU-materiale.
  • Lavt tyngdepunkt.
  • Avansert hjuloppheng for forbedret stabilitet.
  • Punkteringsbeskyttede dekk fra Schwalbe.
  • Hjuloppheng med støtdempere i polyuretan.

  Kontakt oss

  Thor Hushovd AS

  Kontaktskjema