Nyt våren med Kid Racer Twin

Våren er tid for spennende sykkelturer med familien. I sykkelvognen Kid Racer Twin har barna det godt, enten de sitter og nyter utsikten eller tar seg en blund mens mor og far tråkker avgårde. 

Nyt våren med Kid Racer Twin

Våren er tid for spennende sykkelturer med familien. I sykkelvognen Kid Racer Twin har barna det godt, enten de sitter og nyter utsikten eller tar seg en blund mens mor og far tråkker avgårde. 

Barna har det godt på tur med Kid Racer Twin

Barna sitter komfortabelt og trygt

Her er det like godt å ta ettermiddagsluren som å sitte og se på verden.​ Støtdemperne sørger for komforten, og barna sitter godt tilbakelent slik at hodet ikke faller fremover selv om de sovner.

Enkel å slå sammen

Det tar ikke mer enn 10 sekunder fra fullt oppslått til halv størrelse - noe som gjør at den passer enkelt inn i bagasjerommet på de fleste biler.

Sykkelvogn, trillevogn, skivogn

Vognen kan brukes både på sommer og vinter, som sykkelvogn eller trillevogn. Vi har lagt mye arbeid i å gjøre vognen perfekt for alle anledninger. I løpet av våren lanserer vi også et joggehjul.

Vårpris:

9 990,-

Hvis du kjøper sykkelvogn og skisett samlet, slår vi av settprisen til 12.480 kroner.

«Vår største lidenskap i år har definitivt vært sykling. Da vi flyttet inn i det nye huset vårt i fjor høst var babyene for små, og deretter kom vinteren, så det var ikke før i vår at vi begynte å utforske det nye området vårt på sykkel.

Nå har sykling blitt en hverdagsting for oss, og vi bruker knapt bil, noe jeg er veldig stolt av.

Sykling gir oss muligheten til å gjøre noe sammen i den friske luften som en familie, samtidig som det er gratis og morsom … og når vi har en haug med smårollinger, er disse to ordene MORO og GRATIS ganske viktige (alle som har samme oppfatning?!??)

Dessuten har vi spart mye penger på bompenger i år, noe som er enda mer motiverende for meg. Jeg er glad vi bor i et område der det er trygt å sykle. Faktisk tar norske myndigheter sykling på alvor og har utviklet en offisiell sykkelstrategi, der de viktigste målene er å øke sykling i norske byer. Statens Vegvesen har fått ansvaret for å fremme sykling i byer og for å øke den generelle kunnskapen om hvordan man kan tilrettelegge for sykling som et effektivt og helsebringende transportmiddel. Jeg synes dette er helt fantastisk!»

Judit Agota Minda, mor til trillinger

Thor Hushovds Kid Racer Twin

Familiens favorittvogn!

Nett, i bil

Vognen er bygget med et naturlig veltebur rundt barna, noe som gir en god trygghet. Vogna har også 5-punkts bilbelter, som er justerbare både for høyde og tilpasning til barna. Vognens bredde og et lavt tyngdepunkt gjør at den ligger stabilt på veien, mens støtdemperne og det avanserte hjulopphenget sørger for å holde hjulene/skiene trygt på bakken, også over hull og humper. Det er også rikelig med reflekser rundt hele vognen, slik at den er godt synlig i mørket.

Vognen har polstrede seter og ekstra bredde til albuene. Setene er godt tilbakelente og sørger for en fin sovestilling. På grunn av at vognen har uavhengig hjuloppheng, vil vognen ligge klistret på veien. Støtdemperne tilpasser seg også til barnas vekt, og vogna har godt utsyn, både fremover og til siden. 

Du finner også Praktiske oppbevaringslommer for drikkeflasker og lignende.

Nett, slaa sammen

Se hvor enkel den er i bruk

Sammenslått passer den gjennom alle dører – trill vognen inn i boden eller få plass til både bilen og vognen i garasjen. På den måten forebygger du fuktighet og råte der hvor barna dine tilbringer så mye tid.

Barnas favoritt blant sykkelvogner og sykkeltilhenger​

Den beste tiden av dagen står igjen. Arbeidet er over og barna skal hjem fra barnehagen – eller kanskje det er en søndag hvor familien skal finne på noe sammen. Opplevelsene begynner allerede når barna setter seg i sykkelvognen. Kanskje en liten ting de fant på utflukt med barnehagen, kanskje noe dere ser på veien og alltid når dere kommer til barnas favoritt-lekeplass.

Thor Hushovds Kid Racer Twin

Noen ganger sover også små helter middagslur

Nett, gutta

Noen ganger sover til og med små helter bra. Alt som trengs er en mor som jobber hardt og svetter litt for at de skal sove godt, i tillegg til den mest komfortable sykkelvognen. En oppskrift med to enkle ingredienser.

Jeg hadde en fantastisk morgen med Filip og Henrik. To uker inn i årets sommerferie med fire barn krevde endring av rutiner og litt avstand fra hverandre. Jeg pakket en ryggsekk og rett etter frokost dro jeg ut med de små gutta mine. Vi syklet til guttenes favorittlekeplass, deretter til Nordbytjernet for en piknik, vi matet svanene med brødrester og etter lunsj overrasket Filip meg med fotballferdighetene. Etter hele løpingen var mine to slitne og glade småkarer klare for en lur som de tok i sin nye Thor Hushovd Kid Racer Twin sykkelvogn.

 

Dagtid har vært ganske problematisk i det siste både for Filip og Henrik og resultert i mye mas på ettermiddagen. For å unngå at guttene vekket søsteren sin (som vanlig…) for noen dager siden endte jeg med å ta dem med på sykkeltur, og de sov i nesten to timer uten å lage en eneste lyd. Og det er slik vi har rullet siden. Jeg bare elsker denne nye måten, som ikke bare fører til mindre mas på ettermiddagene og til at guttene får seg en ordentlig blund, men som også har gitt meg muligheten til å trene litt, noe jeg ikke har klart å finne mye tid for nå som babyene er hjemme 24/7.

Judit Agota Minda, mor til trillinger

Nett, sover, hoy
Vognen er utrolig lekker, med fine designlinjer sammenlignet med andre vogner. Den er meget praktisk og lett å pakke ned og opp, men det viktigste er sittekomforten. Ungene ser ut til å stortrives i de godt polstrede setene. Og turen er en drøm med god, uavhengig fjæring. Ingen andre vogner jeg har vært borti, har vært i nærheten av å kunne gi den samme komfortopplevelsen som ungene har i en TH Kid Racer.
Leif Kristian Haugen
Thor Hushovd-vognen er akkurat det vi ønsket oss. Vi tar med oss barna på 2 år og 5 år ut på tur i marka, rundt i nærområdet og på bytur i Oslo. Vognen har et vakkert design, fine farger, er stabil og lett både for mor og far som trekker vogna. Barna har god plass og elsker å være med på tur! Vi kan på det sterkeste anbefale vognen til andre småbarnsforeldre!
Cecilie Gleditch og André Jonassen
Dette kommer til å revolusjonere mammalivet når Louie kan sitte helt selv og vokser inn i hjelmen! Jeg blir plutselig mobil, og kan være litt impulsiv igjen!
Helene Olafsen

Kjøp Kid Racer Twin nå

Ordrer som kommer før kl 12.00 sendes samme dag!

Vi har sykkelvogner på lager for hurtig levering uten tillegg i prisen. Du kan også handle hos alle XXLs butikker, både i Norge og utlandet, Sykkelsport i Arendal, Kristiansands Sykkelsenter, Spinn i Sandnes, BOA Sykler i Bergen og Hank Sport i Trondheim. Husk at våre forhandlere er dyktige fagfolk som kjenner produktene og sørger for at du blir fornøyd!

Sikkerhet & komfort

 • Solid bur i aluminium.
 • Sikkerhetsseler av bil-type fra Holmbergs.
 • Mekanisk opererte skivebremser som parkeringsbrems.
 • Godkjente reflekser foran og bak.
 • Refleksmateriale i stort felt bak, samt i kanting og detaljer.
 • Sikkerhetsflagg.
 • Dobbel bunn beskytter mot steiner underfra.
 • Innsekts- og sikkerhetsnett av glassfiber i front.
 • Semi-stive vognsider av EVA-skum.
 • Selv-låsende konstruksjon, som spenner seg opp under belastning – for eksempel når barna sitter i vognen.
 • Kvalitetsvinduer i miljøriktig PU-materiale.
 • Lavt tyngdepunkt.
 • Avansert hjuloppheng for forbedret stabilitet.
 • Punkteringsbeskyttede dekk fra Schwalbe.
 • Hjuloppheng med støtdempere i polyuretan.

Kontakt oss

Thor Hushovd AS

 • For e-post – vennligst benytt kontaktskjemaet her på siden.
 • Adresse:Stasjonsvn. 10, 1365 Blommenholm
 • Telefon:416 23 839

Kontaktskjema